• news_banner

Вести

„Легендата за Зелда: Солзите на Кралството“ постави нов рекорд во продажба по неговото објавување

Нови "Легендата за Зелда: Солзите на Кралството" (се нарекува "Солзи на Кралството" below), која беше објавена во мај, е авантуристичка игра со отворен свет во сопственост на Nintendo. Отсекогаш одржувала висок степен на дискусија од нејзиното објавување. Оваа игра е на врвот на листата на "најочекувани игри" за неколку години. Играчите ширум светот откриваат високо ниво на очекувања за него. Како најотворена и бесплатна "Легендата за Зелда" до сега, "Солзи на Кралството“ одговори на очекувањата на играчите со својот одличен квалитет.

封面

"Солзи на Кралството" беше објавена на 12-ти мај. Со големи очекувања и интензивни дискусии, глобалната продажба на оваа игра надмина 10 милиони единици за само три дена, соборувајќи го рекордот поставен од неговиот претходникЛегендата за Зелда: Здивот на дивината.Таа стана најбрзо продаваната игра во историјата на серијата Zelda, како и најбрзо продаваната игра на Nintendo во Европа и Америка.Приближно да се пресмета дека „Солзите на кралството“ со официјална цена од 69,99 американски долари (приближно 475 јени), тридневната продажба на „Солзите на Кралството“ на Нинтендо достигна 475 милиони јени.

2

Во однос на рејтингот, "Солзи на Кралството" ја освои играта Famitsu со целосен резултат и е петта игра во серијата "Легендата на Зелда" со совршен резултат. просечен резултат од 96 поени од медиумите.

3

на "Легендата за Зелда"Серијата постои повеќе од триесет години и е една од највисоко оценетите серии на игри досега, поставувајќи ги стандардите за многу успешни игри во индустријата."Солзи на Кралството„Несомнено ќе биде следниот плафон.

Кога станува збор за најважниот фактор за развојниот тим на „Зелда“ да одржи толку високо ниво на креација, продуцентот на тимот рече: „Мислам дека тоа е нашата упорност во идеите до кои доаѓаме“.

Чистае исто така страстен за развој на игри.НаЧиста, ние се држиме до идеја насочена кон клиентот и се стремиме да создадеме најголема вредност за нашите клиенти.Нашата цел е да понудиме првокласни решенија за игри и да се етаблираме како врвен партнер со најистакнатите развивачи на игри во светот.Одејќи напред, ќе ја задржиме нашата страст за развој на игри и ќе произведуваме уште поисклучителни игри за нашите клиенти и играчи.

 


Време на објавување: Јуни-01-2023 година